پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۶

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوشهر:

توسعه اقتصادی بر مبنای دین و ارزش‌ها معنا پیدا می‌کند

توسعه اقتصادی بر مبنای دین و ارزش‌ها معنا پیدا می‌کند

بوشهر - مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: توسعه اقتصادی بر مبنای دین و ارزش‌ها معنا پیدا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسین دشتی صبح چهارشنبه در نشست مدافعان حریم ولایت در بوشهر اظهار داشت: اسلام توجه ویژه‌ای به موضوع علم دارد و علم بدون دین و دین بدون علم در اسلام پذیرفتنی نیست.

وی با اشاره به اینکه جامعه جهانی امروزه دین و علم را از هم تفکیک کرده است، خاطرنشان کرد: در قالب این نوع نگرش، نظام سرمایه‌داری و سکولار بر جامعه جهانی حکم فرما شده است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر اضافه کرد: در صورتی که مسائل دینی در برنامه های اقتصادی دخالت داده شود، شاهد تغییرات قابل توجهی را در پویایی و مانایی اقتصاد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه توجه به نسخه‌های اقتصادی غرب ناشی از کم اعتقادی ماست، اضافه کرد: از منظر اسلام توسعه اقتصادی بر مبنای دین و ارزش‌ها معنا پیدا می کند و این برخلاف نگاه جوامع غیر دینی است.

حجت‌الاسلام دشتی با اشاره به نقش مهم دین‌مداری در دست‌یابی به اقتصاد سالم، ادامه داد: اقتصاد دینی با اقتصاد لامذهبی بسیار متفاوت بوده و اهداف و روش های آنها هیچ سنخیتی با همدیگر ندارند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر تصریح کرد: ما بر مبنای آموزه‌های دینی معتقدیم که می‌بایست بین علم و دین ارتباط برقرار کرد و اگر علم دینی هم با موازین اسلام همراه نباشد، سکولار است.

نشست مدافعان حریم ولایت در بوشهر با حضور فرماندهان نواحی مقاومت بسیج، ائمه جمعه و اساتید شجره طیبه صالحین بسیج استان در مرکز آموزش امامت سپاه امام صادق(ع) برگزار شد.

کد خبر 3674193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha